Žloutkové řezy z listového těsta s polevou
Žloutkové řezy z listového těsta s polevou jsou lahodným dezertem, který v sobě kombinuje křehkost listového těsta s bohatou chutí krémové náplně a sladkou polevou. Tento klasický recept je oblíbený pro svou jednoduchost a rychlou přípravu.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
15 kousků
Nutriční hodnoty
Energie | 3 723 kJ / 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,86 g |
Tuky | 11,49 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 170,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Rychlý a jednoduchý dezert ke kávě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zelné listy plněné houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vláčné skořicové šneky
Přidáno před 4 hodinami
Jablka na másle a medu s ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Palačinková roláda s marmeládou a krémem
Přidáno před 9 hodinami
Houby v oleji
Přidáno 5. 10. 2024 20:41
Kroupové rizoto s králičím masem, červenou řepou a koprovou smetanou
Přidáno 5. 10. 2024 20:23
Právě bylo uvařeno:
Houbová omáčka dle Jitky
vitek.bocek uvařil před 36 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
Ilabagr uvařila před 59 minutami
Naše doma oblíbené špagety
miloslav.kafka uvařila před 1 hodinou
Králík na česneku a hořčici
Danna uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Terecha uvařila před 1 hodinou
Rychlé cuketové "langoše"
Terecha uvařila před 1 hodinou
Rizoto z vepřového masa
Terecha uvařila před 1 hodinou
Katův šleh a bramboráčky
Terecha uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Skokanova uvařil před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
TerezaP uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Vynálezce hromosvodu Prokop Diviš měl na talíři pečené knedlíky s dušenou kapustou, v době půstu pak i šneky a žáby
Další recepty
Suroviny: pudink vanilkový, mléko, cukr krupice, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, čokoláda mléčná, čokoláda hořká, těsto listové, vejce
Žloutkové řezy z listového těsta s polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R61Rz
0 názorů