Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cannelloni plněné ricottou a cuketou

Cannelloni jsou italské těstoviny, které obvykle zasucha naplníme a poté pečeme. Jako náplň použijeme směs ricotty a cukety a těstoviny zapékáme v rajčatové omáčce, kterou provoníme bylinkami. Pokrm na závěr posypeme sýrem a necháme zapéct dozlatova.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 45 min

80 min (35 min příprava + 45 min tepelná úprava)

12. 7. 2024 07:00

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 013 kJ / 1 915 kcal
Bílkoviny89,57 g
Tuky57,92 g
Vláknina22,71 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 848 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy250,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: rajče, olej olivový, cibule, česnek, pyré rajčatové, sůl, koření oregáno, bazalka čerstvá, cukr, cuketa, sýr ricotta, cannelloni, polotvrdý sýr

TopRecepty.cz

Cannelloni plněné ricottou a cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2ZKM