Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Táborský perkelt

Maso se zeleninou, které se bez velkého úsilí připraví v troubě. Ochucení je klasické, paprikami a rajčaty. Přílohou je zde chléb, ale můžete klidně podávat s těstovinami.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 132 min Doba přípravy: 12 min Doba tepelné úpravy: 120 min

132 min (12 min příprava + 120 min tepelná úprava)

12. 7. 2024 11:36

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie1 192 kJ / 285 kcal
Bílkoviny8,52 g
Tuky2,42 g
Vláknina14,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,00 g
Sacharidy52,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kuchaři a kuchařinky, tento recept je inspirovaný receptem napsaným na nějakém sáčku s pálivou paprikou, jako návod od výrobce koření. Jedná se o náš tradiční letní pokrm velice snadné přípravy. Pokud je v hrnci dost zeleniny a ponechá- li se déle v troubě, nemusí se ani zahušťovat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: rajče, paprika, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, mouka, voda, pažitka

TopRecepty.cz

Táborský perkelt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G68y3