Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkové zelné placky - zelňáky

Tyto zelňáky, jsou lahodnou a zdravou alternativou tradičních českých placek. Tyto placky jsou vyrobené z kysaného zelí a bezlepkové mouky, což je činí ideální volbou pro osoby s celiakií nebo pro ty, kteří se chtějí vyhnout lepku.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 30 min

75 min (45 min příprava + 30 min tepelná úprava)

14. 7. 2024 12:23

Suroviny pro 4 porce

4 porce

asi 22 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 411 kJ / 2 966 kcal
Bílkoviny63,50 g
Tuky186,51 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 529 mg
Sodík 7,36 g
Sůl18,32 g
Sacharidy246,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zelňáky můžeme péct i v troubě. Troubu si předehřejeme na 200 °C, vložíme plech se zelňáky a pečeme je asi 20 minut.

Hodí se jako příloha k jídlu nebo jen samostatně.

Z této várky je asi 22 zelných placek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: zelí kysané, mouka, slanina anglická, vejce, cibule, kmín drcený, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Bezlepkové zelné placky - zelňáky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYpQV