Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketové zelí s křenem

Cuketové zelí z jemně nastrouhané cukety a výrazného křenu je vhodné k masu nebo vegetariánským pokrmům, kterým dodává osvěžující a kořeněnou chuť. Rychlá a snadná příprava z něj dělá perfektní volbu pro všechny, kteří hledají zdravou a chutnou přílohu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

14. 7. 2024 20:14

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie4 857 kJ / 1 161 kcal
Bílkoviny9,12 g
Tuky102,97 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 2,20 g
Sůl4,80 g
Sacharidy42,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud by bylo v hrnci před přidáním křenu a jablka víc tekutiny než potřebujeme (záleží na tom, kolik ji cuketa pustí), prudkým varem ji necháme vyvařit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cuketa, špek, cibule, kmín celý, pepř mletý, sůl, jablko, křen, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Cuketové zelí s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJkYj