Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výpečky na Birellu pečené v pečence

Použití nealkoholického piva Birell, dodává masu jedinečnou a jemnou chmelovou příchuť. Pomalu pečené výpečky jsou šťavnaté, křehké a plné chuti, neboť pečení v pečence zajišťuje rovnoměrné propečení a zachování všech šťáv.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

14. 7. 2024 20:32

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 978 kJ / 1 429 kcal
Bílkoviny164,30 g
Tuky65,40 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 547 mg
Sodík 909 mg
Sůl3,80 g
Sacharidy40,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, cibule, sádlo, omáčka worcesterová, česnek sušený, kmín drcený, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Výpečky na Birellu pečené v pečence

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRoQv