Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výpečky na Birellu pečené v pečence

Použití nealkoholického piva Birell, dodává masu jedinečnou a jemnou chmelovou příchuť. Pomalu pečené výpečky jsou šťavnaté, křehké a plné chuti, neboť pečení v pečence zajišťuje rovnoměrné propečení a zachování všech šťáv.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 978 kJ /
1 429 kcal
Bílkoviny164,30 g
Tuky65,40 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 547 mg
Sodík 909 mg
Sůl3,80 g
Sacharidy40,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na nám vyhovující kousky. Krok 2: Dáme do pečenky, posypeme kořením a rukama koření do masa vmasírujeme.
Přidáme worcester, sádlo a pečenku přiklopíme víkem. Krok 3: Po 50 minutách maso otočíme, podlijeme pivem a pečeme ještě 40 minut doměkka. Během dopékání maso jednou přelijeme vypečenou šťávou. Krok 4: Podáváme se zelím a knedlíkem, hodí se i vařené brambory.

TIP: Jak na vepřové výpečky - oblíbené recepty

Zveřejněno 14. 7. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výpečky na Birellu pečené v pečence

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRoQv

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Výpečky na Birellu pečené v pečence

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRoQv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plec vepřová, cibule, sádlo, omáčka worcesterová, česnek sušený, kmín drcený, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu