Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobása na zelenině

Z vinné klobásy připravíme skvělý letní oběd, ve kterém využijeme i zeleninu z naší zahrádky. Vše stačí společně zapéct v troubě. Pokud by nám nestačila zeleninová příloha, můžeme jídlo podávat i s bramborami.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 883 kJ /
1 884 kcal
Bílkoviny89,68 g
Tuky143,47 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 4,94 g
Sůl12,00 g
Sacharidy53,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme na klínky, cuketu na kolečka a papriky na proužky. Krok 2: Dno zapékací misky potřeme olejem a rozprostřeme na něj nakrájenou zeleninu. Osolíme, okořeníme a navrch položíme kousky klobásy, kterou jsme potřeli olejem. Krok 3: Vše pečeme za občasného podlévání při teplotě 170 °C, až klobása zezlátne. Pokud klobáska praskne, nic se na chuti nezmění.

TIP: Jak připravit vinnou klobásu

Zveřejněno 15. 7. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xklqP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xklqP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
klobása vinná, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, cuketa, pórek, sůl, pepř mletý, koření provensálské, olej

Přidat fotografie receptu