Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí lunchmeat

Lunchmeat není jen tak nějaké maso na chleba. Je to nekorunovaný král víkendového vaření pod stanem, či na chalupě. Při domácí přípravě navíc můžete ovlivnit kvalitu i výslednou chuť této skvělé masové konzervy.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 180 min + doba odležení

210 min (30 min příprava + 180 min tepelná úprava, + doba odležení)

16. 7. 2024 11:52

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 653 kJ / 3 980 kcal
Bílkoviny176,37 g
Tuky357,57 g
Vláknina6,56 g
Cholesterol 552 mg
Sodík 5,13 g
Sůl1,20 g
Sacharidy11,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 7. 2024 16:45

Miladko,já dělávám lanč v šunkovaru,ale ten tvůj je tada parádní:-*:-KAni nevíš s jakou chutí bych si dala:-Q

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 7. 2024 14:25

:-)<3:yes::yes: Dělávám ho jako jedlé dárky a také ho tu mám už dlouho. Domácí je skvělý :-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

16. 7. 2024 13:51

Krásná práce! :-8 Šup s ním do batohu a hurá do kempu. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: bůček, praganda, pepř mletý, paprika sušená sladká, česnek sušený, vývar vepřový

TopRecepty.cz

Domácí lunchmeat

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEMEY