Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilované maso s pepřem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min + doba odležení

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava, + doba odležení)

Doba grilování přeje vyzkoušeným receptům na naložení masa. Kvalitní pepř a troška aromatického provensálského koření se postará o vynikající chuť kvalitního masa na grilu. Potřebná doba odležení pak zajistí i křehkost masa.

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie128 kJ /
30 kcal
Bílkoviny0,45 g
Tuky0,56 g
Vláknina1,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zelený i červený pepř dáme do hmoždíře a rozdrtíme. Rozdrcený pepř nasypeme do mističky, přidáme provensálské koření, vločky rajčat a promícháme. Vzniklou směsí posypeme plátky vepřového masa. Krok 2: Okořeněné maso ideálně zavakuujeme a necháme přes noc v chladničce marinovat (maso je možné marinovat i ve skleněné misce, ale necháme ho marinovat 2 dny). Krok 3: Marinované maso vyndáme z chladničky 2 hodiny před grilováním. Krok 4: Grilujeme na rozpáleném grilu z obou stran. Hotové maso necháme na talíři chvíli odpočinout, mírně osolíme a podáváme nejlépe s chlebem.

TIP: Marinády na grilování

Zveřejněno 17. 7. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilované maso s pepřem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2j2n

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilované maso s pepřem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2j2n

Marie

Suroviny:
pepř zelený, pepř červený, koření provensálské, rajče sušené, maso vepřové

Přidat fotografie receptu