Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemné letní jahodové suflé

Tento francouzský dezert je díky sněhu z bílků krásně nadýchaný. Podáváme ho ještě horký, aby si udržel svůj objem. Do suflé přidáme plátky jahod, jejich šťavnatost vzdušné těsto pěkně doplní.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

17. 7. 2024 12:40

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 698 kJ / 1 123 kcal
Bílkoviny44,02 g
Tuky66,49 g
Vláknina4,45 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 473 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy84,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mléko, máslo, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, tuk, mouka hrubá, jahody, cukr moučkový, meduňka

TopRecepty.cz

Jemné letní jahodové suflé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xklkP