Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňová kari-citrónová polévka

Jakmile začínají dozrávat první dýně, určitě si rádi připravíte dýňovou polévku. Kombinace kari a citronové šťávy je osvěžující a rozhodně nepatří jen k podzimnímu hodování na dýňových specialitách.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

18. 7. 2024 10:54

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie1 156 kJ / 276 kcal
Bílkoviny8,37 g
Tuky15,55 g
Vláknina8,34 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy22,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

18. 7. 2024 20:59

Skvělá kombinace :yes:

ondragrigarcik

18. 7. 2024 17:05

Můžu se po tom utlouct asi už nebudu jíst nic jiného

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: dýně hokkaido, koření kari, citron, vývar masový, smetana, sůl, pepř, olej, cibule

TopRecepty.cz

Dýňová kari-citrónová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k9RA