Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinková kuřecí jatýrka na víně

Připravte si minutková drůbeží játra. Mohou být třeba lehkou letní večeří, která nevyžaduje dlouhou tepelnou úpravu. Víno, kečup a kysaná smetana jídlo mírně okyselí, sójová omáčka ochutí a přidá nasládlou chuť.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

18. 7. 2024 13:55

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 622 kJ / 1 344 kcal
Bílkoviny90,39 g
Tuky62,85 g
Vláknina8,56 g
Cholesterol 2,53 g
Sodík 1,60 g
Sůl4,01 g
Sacharidy49,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bylinky jsou nejlepší čerstvé, ale kdo nemám může použít i sušené. Sójovou omáčku dávám sladkou, kdo použije normální, může malinko přisladit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Játra takto upravuji asi nejčastěji, jen mě nenapadlo dosud přidat zakysanou smetanu :-O tak příště vyzkouším! <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, cibule, víno portské, sůl, pepř mletý, olej, tymián, rozmarýn, česnek, kečup sladký, omáčka sojová sladká, omáčka worcesterová, máslo, smetana zakysaná, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Bylinková kuřecí jatýrka na víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/829qr