Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japonské kari s vepřovým masem

Pokrm kari má většina z nás spojený s Indií, ale připravuje se také v Japonsku. Vepřové kari s kořenovou zeleninou a jablky je chuťově zajímavý pokrm, který podáváme s vařenou rýží.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

18. 7. 2024 17:31

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 706 kJ / 886 kcal
Bílkoviny112,92 g
Tuky19,36 g
Vláknina20,35 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 779 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy57,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, mrkev, cibule, brambory, jablko, bujón, olej, voda

TopRecepty.cz

Japonské kari s vepřovým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRn24