Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omáčka z černého rybízu

Tuto ovocnou omáčku využijeme jak do sladkých jídel, jako jsou palačinky, tak ke slaným pokrmům. Hodí se například ke grilovaným rybám či zvěřině. Připravíme ji z černého rybízu a provoníme ji rumem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

18. 7. 2024 21:09

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie5 883 kJ / 1 406 kcal
Bílkoviny5,66 g
Tuky1,16 g
Vláknina27,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy268,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: rybíz černý, cukr krupice, škrob kukuřičný, rum

TopRecepty.cz

Omáčka z černého rybízu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5zZp