Postup přípravy
Krok 1: Horní stehna vykostíme, upravíme na řízky, posypeme kořením, obalíme v hladké mouce. To samé uděláme s játry a smažíme. Podávala jsem s kočičákem.
Zveřejněno 1. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní stehenní řízek s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vo1n
Moje poznámka
Přírodní stehenní řízek s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vo1n
Nejnovější recepty
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 4 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový knedlík s ovocem
Chantalia před 22 minutami
Dršťková polévka
cejen01 před 22 minutami
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou
Swarofka před 1 hodinou
Svíčková omáčka:
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
IvanaJa před 2 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
zelviky před 2 hodinami
Afrika řezy
JanaK24 před 3 hodinami
Vepřové maso se žampiony a rýží
Moanka před 4 hodinami
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Moanka před 4 hodinami
Tématické fráze:
stehenní kuřecí řízek přírodní,
stehenní kuřecí řízky přírodní,
prirodní kureci stehenni rizek,
kuřeci stehenni řizky přírodní,
recept na přírodní kuřecí stehenní řízky,
stehenní řízky recept,
přírodní kuřecí stehenní řízky,
játrové řízky,
kuřecí horní stehenní řízky,
přírodní stehenní řízky,
stehenní řízky,
andělské řízky,
kuřecí stehenní řízek přírodní,
kuřecí horní stehna přírodní,
kureci horni rizky,
hotní stehenni řízek,
přírodní kuřecí stehení řízky,
koreni cinsky drak,
kuřecí přírodní horní stehna,
krůtí rizky na přírodní zpusob
Suroviny:
stehno kuřecí,
játra kuřecí,
koření,
mouka hladká
Komentáře (2)