Směs z pečených lilků a paprik
Z úrody lilků, rajčat a paprik můžeme připravit výbornou pečenou směs, která se hodí na topinky i jako příloha k pečenému masu. Pečení chuť zeleniny dobře zvýrazní, pěknou vůni jí dodáme voňavými bylinkami.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 692 kJ / 1 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,95 g |
Tuky | 144,07 g |
Vláknina | 11,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 64,95 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno před 13 hodinami
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno před 18 hodinami
Podzimní chilli salát
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno 17. 9. 2024 19:17
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno 17. 9. 2024 16:01
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Suzy8 uvařila před 4 hodinami
Domácí burger (gril)
Vasek1 uvařil před 5 hodinami
Krůtí na paprice
Ennia uvařila před 5 hodinami
Kuřecí "popcorn"
jechapavel204 uvařila před 6 hodinami
Rychlé oříškové muffiny
Lisa444 uvařila před 6 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Verone uvařila před 6 hodinami
Chuďasova chlebová polévka
Hanina65 uvařila před 6 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
Badina uvařila před 8 hodinami
Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky
sekacka uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na zadělávané dršťky: Se smetanovou omáčkou, slaninou a divokým kořením jsou vynikajícím a levným jídlem
VIDEO: Otestovali jsme tři cenově příznivé pražské restaurace: Lákají na hlavní jídlo za 180 Kč i prvorepublikovou atmosféru
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
Další recepty
Suroviny: lilek, olej olivový, paprika čerstvá červená, rajče, česnek, sůl, cukr, ocet vinný, čerstvé bylinky
Směs z pečených lilků a paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zOW
0 názorů