Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mangový milkshake se šafránem

Dopřejte si trochu exotiky v koktejlu s chutí manga, šafránu a kardamomu. Ty jsou v indické kuchyni kombinací koření typickou pro dezerty. Díky ní není třeba milkshake ani doslazovat. Cukr slouží pouze k tomu, aby se šafrán lépe pomlel.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

29. 7. 2024 23:46

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie488 kJ / 117 kcal
Bílkoviny8,50 g
Tuky3,75 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy12,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Milkshaky se běžně dělají ze zmrzliny. Tady nám místo ní poslouží mražené mango.

Pokud toto koření k dispozici nemáte, podobně může posloužit třeba skořice.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

30. 7. 2024 09:20

Mám mražené mango, tohle bude dnešní odpolední dezert vnoučatům!:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: mango, mléko, kardamom, šafrán, cukr

TopRecepty.cz

Mangový milkshake se šafránem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2jZ0