Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Norský borůvkový koláč

Tento výborný letní koláč na norský způsob připravíme ze tří plátů piškotového těsta, které potřeme borůvkovou marmeládou, nadýchanou šlehačkou a posypeme čerstvými borůvkami.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

1. 8. 2024 14:00

Suroviny pro 14 porcí

14 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 086 kJ / 2 889 kcal
Bílkoviny88,28 g
Tuky105,76 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 885 mg
Sůl2,36 g
Sacharidy388,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept jsem si přivezla z loňských prázdnin u severských fjordů.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

1. 8. 2024 15:18

Vyvolalo to ve mně vzpomínky na Norsko, na plné lesy borůvek a brusinek, které nikdo nesbíral a Norové si je chodili kupovat na tržnici... a mraky hub, které jsme tam sbírali jen my, Češi...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, kypřící prášek, máslo, mouka hrubá, marmeláda borůvková, voda, smetana, cukr vanilkový, cukr moučkový, borůvky

TopRecepty.cz

Norský borůvkový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWOO0