Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí medailonky s ratatouille

Tento lehký pokrm je plný pestré zeleniny a dobrých chutí. Opečené plátky krůtího masa podáváme se zeleninovou směsí na způsob francouzského ratatouille, která díky čerstvým bylinkám pěkně voní.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

2. 8. 2024 08:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 226 kJ / 1 249 kcal
Bílkoviny101,15 g
Tuky72,06 g
Vláknina13,08 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 246 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy44,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: lilek, cibule, paprika čerstvá žlutá, cuketa, rajče, olej olivový, česnek, čerstvé bylinky, sůl, prsa krůtí, koření, mouka hladká

TopRecepty.cz

Krůtí medailonky s ratatouille

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDMM5