Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kávová panna cotta s rybízem

Panna cotta je jednoduchý italský smetanový dezert, který se obvykle dochucuje vanilkou. Tentokrát ji ochutíme kávou a po vychladnutí podáváme s rybízovým rozvarem, který svou sladkokyselou chutí ke kávě dobře ladí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby chlazení

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

2. 8. 2024 10:01

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 977 kJ / 1 429 kcal
Bílkoviny14,50 g
Tuky44,60 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 172 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy234,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: želatina, smetana, káva espresso, cukr vanilkový, rybíz, cukr krystal

TopRecepty.cz

Kávová panna cotta s rybízem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEMMM