Suroviny pro 3 kusy
3kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 130 kJ / 1 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,50 g |
Tuky | 27,10 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutý knedlík z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x99V
Moje poznámka
Kynutý knedlík z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x99V
Nejnovější recepty
Kohoutí prsa sous-vide se žampionovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Čokoládové muffiny s Nutellou
Přidáno před 6 hodinami
Snídaně, oběd i večeře na jednom talíři pro diabetiky
Přidáno před 7 hodinami
Smažené žampiony, volská oka a ledový salát s kapií
Přidáno před 8 hodinami
Holandský řízek podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Jižanské kuřecí paličky v kukuřičných lupíncích
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Připravili jsme máslový ležák jako z Harryho Pottera: Horký cider se šlehačkou a karamelem chutná překvapivě skvěle
Kuře na paprice i pro začátečníky: Šťavnaté a křehké maso s chutí papriky dokonale ladí s omáčkou ze smetany, hotové je za chvíli
Retro okénko: Kostkový cukr i barevný cukr bridž byly kdysi hity. Půlkilová krabice vyšla na 8 Kčs a děti z ní tajně ujídaly
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Neregistrovaný před 1 hodinou
Carpaccio z pečené červené řepy
Neregistrovaný před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kralik v italske omacce
Neregistrovaný před 1 hodinou
Čočka po indicku
Neregistrovaný před 1 hodinou
Těstoviny s cuketou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Vepřové Hokkaidó
Neregistrovaný před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Neregistrovaný před 1 hodinou
Zapečené kuřecí medailonky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Koření do polévky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
voda,
olej,
mouka polohrubá,
mouka hrubá,
sůl,
droždí čerstvé
Komentáře