Koláč s ostružinami a žloutkovým krémem
Ostružiny zpestří moučník svou krásnou barvou a výraznou chutí. Zalijeme je lahodným žloutkovým krémem, který voní po mandlovém likéru, a díky smetaně je opravdu jemný. Na povrchu koláče příjemně křupou mandlové lupínky.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 213 kJ / 4 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,38 g |
Tuky | 202,70 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 550,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč s ostružinami a žloutkovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNYM1
Moje poznámka
Koláč s ostružinami a žloutkovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNYM1
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 31 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 34 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
máslo,
žloutek,
cukr krupice,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
amaretto,
ostružiny,
lupínky mandlové,
cukr moučkový
Komentáře (2)