Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilek na sicilský způsob

Tento lehký zeleninový oběd inspirovaný sicilskou kuchyní připravíme snadno během chvilky. Pokrm z lilku a rajčat s olivami ochutíme oreganem a umeoctem a podáváme nejlépe s celozrnným kuskusem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

8. 8. 2024 16:00

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie844 kJ / 202 kcal
Bílkoviny3,14 g
Tuky11,80 g
Vláknina8,57 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 391 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy18,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: olej, lilek, sůl, pepř mletý, koření oregáno, česnek, cibule červená, rajče, kapary, olivy zelené, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Lilek na sicilský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZE29