Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čevabi a plněné papriky

Čevabi a plněné papriky jsou lahodné speciality balkánské kuchyně. Čevabi jsou malé, kořeněné masové válečky, tradičně podávané s cibulí. Papriky plněné směsí mletého masa se servírují s rajskou omáčkou.

Hodnocení receptu je 4,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

6. 8. 2024 17:23

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 911 kJ / 2 130 kcal
Bílkoviny320,49 g
Tuky78,84 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 1,22 g
Sůl2,37 g
Sacharidy33,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso mleté mix, paprika, vejce, paprika sušená sladká, strouhanka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Čevabi a plněné papriky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8955

Naposledy jste si prohlédli