Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čevabi a plněné papriky

Čevabi a plněné papriky jsou lahodné speciality balkánské kuchyně. Čevabi jsou malé, kořeněné masové válečky, tradičně podávané s cibulí. Papriky plněné směsí mletého masa se servírují s rajskou omáčkou.

Hodnocení receptu je 4,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fakira Fakira

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 911 kJ /
2 130 kcal
Bílkoviny320,49 g
Tuky78,84 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 1,22 g
Sůl2,37 g
Sacharidy33,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso a vše ostatní důkladně promícháme. Z poloviny uděláme válečky a zbytek nacpeme do očištěných paprik. Krok 2: Poklademe do pekáče vyloženého pečicím papírem. Podlijme 200 ml vody a pečeme při 180 °C cca 45 minut. Krok 3: Čevabi podáváme s vařeným bramborem a tatarkou. K plněným paprikám uděláme rajskou omáčku s knedlíkem.

TIP: Top 7: Mleté maso - oblíbené recepty

Zveřejněno 6. 8. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čevabi a plněné papriky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8955

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čevabi a plněné papriky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8955

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso mleté mix, paprika, vejce, paprika sušená sladká, strouhanka, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu