Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Listové těsto s bryndzou a zelím

Připravte rychlovku z listového těsta s využitím sezónní speciality, jakou je bryndza. Spolu s kysaným zelím a zakysanou smetanou vytvoří chutné slané pohoštění. Nebo netradiční přílohu k drůbežímu masu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

9. 8. 2024 08:46

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 527 kJ / 1 799 kcal
Bílkoviny55,53 g
Tuky128,07 g
Vláknina7,95 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 3,50 g
Sůl8,94 g
Sacharidy102,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Do tohoto jídla sůl nedáváme, protože bryndza už slaná je.

Toto jídlo se hodí i jako příloha například ke kuřeti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: těsto listové, smetana zakysaná, brynza, zelí kysané, petrželka

TopRecepty.cz

Listové těsto s bryndzou a zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkl99