Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené grundle a řecký salát

Malé rybičky v paprikovém těstíčku jsou po usmažení skvěle křupavé. Podáváme je pokapané citronovou šťávou se svěžím salátem z paprik, rajčat, okurky a oliv, který ozdobíme kostičkami sýru feta.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 29 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 4 min

29 min (25 min příprava + 4 min tepelná úprava)

13. 8. 2024 12:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 068 kJ / 1 928 kcal
Bílkoviny28,93 g
Tuky181,45 g
Vláknina9,22 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 4,62 g
Sůl11,50 g
Sacharidy41,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: grundle, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, olej, citron, rajče, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, okurka čerstvá, cibule červená, sýr feta, olivy černé, koření oregáno, olej olivový

TopRecepty.cz

Smažené grundle a řecký salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M89NA

Naposledy jste si prohlédli