Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohovo-hruškový koláč

Čerstvé hrušky jsou osvěžující a hlavně snadno dostupné. Pár takto natrhaných hrušek můžete zužitkovat třeba na skvělý koláč. Jemné máslové těsto doplní tvarohová náplň řízlá trochou rumu a vrstva osvěžujících hrušek.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 115 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 55 min včetně doby odležení těsta

115 min (60 min příprava + 55 min tepelná úprava, včetně doby odležení těsta)

14. 8. 2024 09:25

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 592 kJ / 3 488 kcal
Bílkoviny103,63 g
Tuky152,88 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 517 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy393,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, vejce, voda, tvaroh měkký, cukr vanilkový, cukr moučkový, vejce, rum, škrob, hruška

TopRecepty.cz

Tvarohovo-hruškový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5z6R