Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filety z duhového pstruha na ghí se zeleninou

Pokud máte rádi ryby, vyzkoušejte rychlý letní recept na opékaného pstruha na ghí se zeleninou s nádechem Středomoří. Zužitkujete v něm zbytky zeleniny a spolu s vařenými bramborami vykouzlíte krásně barevný pokrm.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

15. 8. 2024 09:24

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 102 kJ / 980 kcal
Bílkoviny75,43 g
Tuky66,20 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 358 mg
Sodík 219 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy18,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Miluji ryby a zrovna bylo potřeba zužitkovat i zbylou zeleninu, takže kombinace byla jasná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 8. 2024 21:04

Bayta: :-) Moc děkuji a přeji krásný večer :-K

Bayta (moderátorka)

15. 8. 2024 20:42

Krásné jídlo <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pstruh, ghee, lilek, paprika, cuketa, šťáva citronová, sůl, koření na ryby, pepř mletý, tymián, olej olivový

TopRecepty.cz

Filety z duhového pstruha na ghí se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6LjR