Hovězí pupek - flank steak na grilu
Flank steak je výborný kus masa s výraznou chutí a po správné úpravě je krásně šťavnatý. Před grilováním ho krátce marinujeme v jednoduché rozmarýnové marinádě. Podáváme ho s pečivem nebo salátem.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 699 kJ / 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,58 g |
Tuky | 37,43 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pupek - flank steak na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpnl8
Moje poznámka
Hovězí pupek - flank steak na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpnl8
Nejnovější recepty
Čokoládové hvězdy Bertíka Sacherky
Přidáno před 5 hodinami
Losos s černou čočkou
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkové rohlíčky a kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Malinové "obrázky"
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté chuťovky z batátů
Přidáno před 18 hodinami
Rusalčiny věnečky
Přidáno 20. 12. 2024 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Plněné knedlíky se zelím podle knedlíkového mistra se hodí i k huse a jsou výborným zpestřením svátečního menu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka
Lusssie před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
zuzikm před 3 hodinami
Cukeťák II
mendorf před 3 hodinami
Francouzské brambory podle Menutovky od Koko
mafinka888 před 7 hodinami
Opilý salám (čokoládový)
luciknap před 7 hodinami
Cukroví - plněné ořechy
renias před 8 hodinami
Kuře po staropražsku
Hanes před 8 hodinami
Bramborové knedlíky
snejkee před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
stefi.f47 před 12 hodinami
Suroviny:
pupek hovězí,
olej olivový extra virgin,
ocet balsamiko,
česnek,
pepř čtyř barev,
rozmarýn,
sůl hrubá
Komentáře (4)