Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okurka s bylinkovou náplní

V horkých letních dnech přijdou vhod lehké zeleninové večeře, připravené ideálně ze zeleniny, kterou si sami vypěstujeme. Okurku plněnou svěží pomazánkou z Lučiny a bylinek si vychutnáme s opečenými tousty.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

20. 8. 2024 10:01

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 989 kJ / 1 192 kcal
Bílkoviny34,29 g
Tuky76,53 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 187 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,27 g
Sacharidy88,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Do Lučiny můžeme přidat jakoukoliv zeleninu, je výborná i s nadrobno nasekanou šunkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: okurka salátová, lučina, petrželka, bazalka čerstvá, ocet vinný, cukr moučkový, sůl, pepř, chléb toustový

TopRecepty.cz

Okurka s bylinkovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkYq6

Naposledy jste si prohlédli