Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná pečená batáta

Batáty jsou brambory, které mají netradiční nasládlou chuť, a tak se dají použít ke slaným i sladkým pokrmům. Připravte si tuto jednoduchou verzi batáty propečené doměkka a naplněné ricottovou směsí s tuňákem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

50 min (25 min příprava + 25 min tepelná úprava)

20. 8. 2024 15:39

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie105 kJ / 25 kcal
Bílkoviny0,23 g
Tuky1,50 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy1,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: batáty, olej olivový, sůl, pepř mletý, pomazánka, sýr ricotta, ajvar, tuňák, pažitka, slunečnice loupaná

TopRecepty.cz

Plněná pečená batáta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qx2p3

Naposledy jste si prohlédli