Marinovaná makrela podle Kašpárka
Předkrm je nezbytnou součástí slavnostnější večeři či oběda. Musí povzbudit smysly a naladit na zbylé chody. Připravte několik dnů předem marinované maso z makrely, je krásně jemné a má delikátní chuť. Perfektně jej doplní studená remuláda, dochucená koprem a kapary.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 476 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,55 g |
Tuky | 147,00 g |
Vláknina | 7,42 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 8,25 g |
Sůl | 20,57 g |
Sacharidy | 39,10 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krabí salát s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno 18. 9. 2024 12:00
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno 18. 9. 2024 07:50
Podzimní chilli salát
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Právě bylo uvařeno:
Rychlé fazole
Slanky uvařila před 6 minutami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Hugicek uvařila před 1 hodinou
Camping salát
Astonka uvařila před 1 hodinou
Sirup z rýmovníku
Daniela69 uvařila před 2 hodinami
Nakládané pečené kapie
Edimka uvařila před 3 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
IvanaMusilova uvařila před 4 hodinami
Špenátová polévka (rychlovka)
PetraHrab uvařil před 4 hodinami
Krémová polévka pórková s brambory
mejtys uvařila před 4 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru s cizrnou a kuskusem
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Fritelle di pasta: Smažená těstovinová hnízda jsou báječně křupavá, voní bylinkami a využijete v nich zbylé uvařené těstoviny
Jak vyfiletovat rybu jednoduchým způsobem? Stačí se podívat na náš videonávod
Další recepty
Suroviny: makrela, cibule červená, ocet vinný bílý, hořčice dijonská, sůl, cukr krupice, žloutek, sůl, šťáva citronová, koření kari, kapary, olej řepkový, kopr
Marinovaná makrela podle Kašpárka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xklzJ
0 názorů