Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékaný patison

Patison můžeme díky jeho neutrální chuti využít ve spoustě receptů. Skvělý je například zapékaný spolu s rajčaty a česnekem. Dodáme mu chuť bylinkami, zalijeme vejci a posypeme sýrem, který se během pečení rozteče a zezlátne.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

21. 8. 2024 16:06

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 026 kJ / 1 201 kcal
Bílkoviny61,48 g
Tuky89,86 g
Vláknina8,74 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 1,42 g
Sůl3,34 g
Sacharidy34,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: patizon, sůl, tymián, bazalka čerstvá, olej, rajče, česnek, sýr tvrdý, vejce

TopRecepty.cz

Zapékaný patison

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADmXB