Zapékaný patison
Patison můžeme díky jeho neutrální chuti využít ve spoustě receptů. Skvělý je například zapékaný spolu s rajčaty a česnekem. Dodáme mu chuť bylinkami, zalijeme vejci a posypeme sýrem, který se během pečení rozteče a zezlátne.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 026 kJ / 1 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,48 g |
Tuky | 89,86 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šťavnatá jablíčka s krustou
Přidáno před 26 minutami
Krabí salát s cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Lilek se žampiony, kukuřicí a fazolkami
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno 18. 9. 2024 12:00
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno 18. 9. 2024 07:50
Právě bylo uvařeno:
Tmavé raženky
Tonja uvařila před 10 minutami
Losos téměř beze všeho
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Pikantní směs na topinky
bmwbmw1 uvařil před 1 hodinou
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Bekkybek uvařila před 1 hodinou
Cheesecake
Jirina17 uvařila před 1 hodinou
Rychlé fazole
Slanky uvařila před 2 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Hugicek uvařila před 4 hodinami
Camping salát
Astonka uvařila před 4 hodinami
Sirup z rýmovníku
Daniela69 uvařila před 5 hodinami
Nakládané pečené kapie
Edimka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko
Zavařené ovoce: Máme pro vás výběr z našeho receptáře na nejoblíbenější zavařeniny
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: patizon, sůl, tymián, bazalka čerstvá, olej, rajče, česnek, sýr tvrdý, vejce
Zapékaný patison
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADmXB
0 názorů