Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šunkové carpaccio

Carpaccio je oblíbený italský pokrm. Kromě klasické verze z hovězího masa můžeme vyzkoušet i tuto variantu, kterou připravíme z parmské šunky a podáváme s plátky žlutého melounu a sladkou melounovo-mangovou salsou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

23. 8. 2024 08:00

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 853 kJ / 682 kcal
Bílkoviny51,20 g
Tuky46,90 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 8,01 g
Sůl20,00 g
Sacharidy13,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

23. 8. 2024 23:24

Zajímavá kombinace chutí :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: meloun, mango, šťáva citronová, olej olivový, koriandr, sůl, pepř mletý, rukola, šunka parmská

TopRecepty.cz

Šunkové carpaccio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYZGg