Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák zapečený v mletém mase na bramborách

Díky jemné chuti můžeme květák připravovat na mnoho způsobů. Tentokrát ho připravíme netradičně. Ukryjeme ho pod vrstvu mletého masa, plátkového sýra a vše zakončíme slaninovým kabátkem, který zapečeme dokřupava.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 80 min

90 min (10 min příprava + 80 min tepelná úprava)

23. 8. 2024 10:04

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie13 836 kJ / 3 307 kcal
Bílkoviny145,71 g
Tuky281,25 g
Vláknina7,85 g
Cholesterol 759 mg
Sodík 5,74 g
Sůl14,01 g
Sacharidy46,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: květák, maso mleté, cibule, vývar zeleninový, česnek, strouhanka, mléko, vejce, sůl, pepř mletý, slanina, sýr plátkový, brambory, kmín drcený, olej

TopRecepty.cz

Květák zapečený v mletém mase na bramborách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNYGz