Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skořicové šišky se švestkovým pyré

Česká kuchyně je jedinečná svými sladkými jídly, která podáváme jako hlavní chod. Mezi ně patří i tyto zajímavé skořicové šišky z vařené rýže. Podáváme je přelité lahodným švestkovým pyré.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

23. 8. 2024 16:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 903 kJ / 2 128 kcal
Bílkoviny57,58 g
Tuky19,06 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 747 mg
Sůl1,83 g
Sacharidy420,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Výborný recept:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rýže, mléko polotučné, vejce, skořice celá, švestky, cukr krupice, sůl

TopRecepty.cz

Skořicové šišky se švestkovým pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6LXL