Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrušky v karamelu

Spojení sladkého voňavého karamelu, skořice a hrušek si jistě oblíbíte. Dezert připravíte během chvilky. Pěkně vypadá nazdobený karamelovým zdobením nebo čokoládou, v létě můžete přidat i kopeček zmrzliny, aby byl dezert osvěžující.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

26. 8. 2024 08:01

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 734 kJ / 1 609 kcal
Bílkoviny1,77 g
Tuky17,38 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy355,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 8. 2024 15:16

:-)<3:yes::yes: určitě mňamka pro milovníky sladkého :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hruška, cukr krupice, máslo, cukr moučkový, skořice mletá, šťáva citronová, zdobení, čokoláda

TopRecepty.cz

Hrušky v karamelu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73AMw