Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapří filet v papilotě

Kapří maso chutná skvěle a je škoda si ho dávat jen o Vánoce osmaženého v trojobalu. Připravit ho můžeme na grilu v balíčku z alobalu spolu s dobrou zeleninou a plátkem anglické slaniny.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

27. 8. 2024 08:01

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 696 kJ / 405 kcal
Bílkoviny7,03 g
Tuky22,67 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy38,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cuketa, cibule, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, olej olivový, koření, sůl, slanina anglická, čerstvé bylinky

TopRecepty.cz

Kapří filet v papilotě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpkxJ