Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapří filet v papilotě

Kapří maso chutná skvěle a je škoda si ho dávat jen o Vánoce osmaženého v trojobalu. Připravit ho můžeme na grilu v balíčku z alobalu spolu s dobrou zeleninou a plátkem anglické slaniny.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 696 kJ /
405 kcal
Bílkoviny7,03 g
Tuky22,67 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy38,29 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapra omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Krok 2: Všechnu zeleninu omyjeme a nakrájíme na stejně velké kousky. Vše rovnoměrně rozdělíme na 4 čtverce z alobalu. Krok 3: Potom vše zakápneme olivovým olejem, posypeme kořením na ryby a solí a nahoru na každý balíček rozložíme slaninu. Krok 4: Z alobalu vytvoříme balíček a vše grilujeme asi 10 minut.

TIP: Další recepty s kaprem

Zveřejněno 27. 8. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapří filet v papilotě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpkxJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapří filet v papilotě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpkxJ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cuketa, cibule, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, olej olivový, koření, sůl, slanina anglická, čerstvé bylinky

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu