Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemné švestkové knedlíky

Sladké knedlíky patří k oblíbeným tradičním pokrmům naší kuchyně. Můžeme je připravit z různých těst a náplní. V tomto receptu je základem bramborové těsto, do kterého zabalíme celou švestku i s peckou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 38 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 8 min

38 min (30 min příprava + 8 min tepelná úprava)

21. 8. 2024 22:03

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 834 kJ / 2 589 kcal
Bílkoviny69,96 g
Tuky45,66 g
Vláknina31,10 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 157 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy459,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 8. 2024 09:25

:-)<3:yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: brambory, vejce, sůl, máslo, mouka polohrubá, švestky, mák mletý, cukr moučkový, máslo

TopRecepty.cz

Jemné švestkové knedlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBnvx