Smažené obalované lilkové střapce
Obalený smažený lilek je lahodná pochoutka, která kombinuje křupavý povrch s jemnou a šťavnatou dužinou lilku. Tento pokrm je ideální jako předkrm nebo lehký hlavní chod. Servíruje se s dipem podle chuti, například česnekovým, jogurtovým nebo se zeleninovým salátem.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 882 kJ / 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,69 g |
Tuky | 55,22 g |
Vláknina | 0,83 g |
Cholesterol | 846 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,48 g |
Sacharidy | 8,87 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Určitě by stačil na 2 porce 1 lilek ale je to moc dobré a dá se jíst bez přílohy tak klidně celý na jednu porci. .
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 8. 2024 15:15
23. 8. 2024 15:11
23. 8. 2024 08:02
23. 8. 2024 07:30
Tento nápad so strapcom mi príde úžasný. Myslíš, že je nevyhnutné ho povariť pred smažením?
Pekný deň!
22. 8. 2024 21:02
22. 8. 2024 20:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno před 13 hodinami
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno před 18 hodinami
Podzimní chilli salát
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno 17. 9. 2024 19:17
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno 17. 9. 2024 16:01
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Suzy8 uvařila před 4 hodinami
Domácí burger (gril)
Vasek1 uvařil před 5 hodinami
Krůtí na paprice
Ennia uvařila před 5 hodinami
Kuřecí "popcorn"
jechapavel204 uvařila před 6 hodinami
Rychlé oříškové muffiny
Lisa444 uvařila před 6 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Verone uvařila před 6 hodinami
Chuďasova chlebová polévka
Hanina65 uvařila před 6 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
Badina uvařila před 8 hodinami
Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky
sekacka uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lilky v posledních desetiletích získaly na oblibě. Je to lahůdková a zdraví prospěšná zelenina
Jak poznat správně zralý lilek? Správně zralý je chutný, ale přezrálý má nízkou kvalitu
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
Další recepty
Suroviny: lilek, sůl, voda, strouhanka, olej, vejce, majonéza, paprika sušená uzená, paprika sušená sladká, chilli, česnek sušený, sůl, sýr nastrouhaný
Smažené obalované lilkové střapce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk8jL
6 názorů