Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová kolečka s bryndzou

Bramborová kolečka jsou sytý a lahodný pokrm, který propojuje křupavé pečené brambory s výraznou chutí tradiční slovenské bryndzy. Bramborová kolečka se smaží do zlatova a poté se zalijí krémovou bryndzou, která se krásně rozpustí a vytvoří neodolatelný pokrm s bohatou chutí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

22. 8. 2024 11:37

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 794 kJ / 1 385 kcal
Bílkoviny60,13 g
Tuky62,47 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,77 g
Sacharidy136,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

23. 8. 2024 14:53

To zní dobře. :-) Miluju brynzu… :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, brynza, smetana zakysaná, pažitka, olej

TopRecepty.cz

Bramborová kolečka s bryndzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWOm7