Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová kolečka s bryndzou

Bramborová kolečka jsou sytý a lahodný pokrm, který propojuje křupavé pečené brambory s výraznou chutí tradiční slovenské bryndzy. Bramborová kolečka se smaží do zlatova a poté se zalijí krémovou bryndzou, která se krásně rozpustí a vytvoří neodolatelný pokrm s bohatou chutí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Receptyodjakuba Receptyodjakuba

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 794 kJ /
1 385 kcal
Bílkoviny60,13 g
Tuky62,47 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,77 g
Sacharidy136,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Krok 2: Bryndzu smícháme se zakysanou smetanou a pažitkou. Tuto směs necháme odležet.
Mezitím dáme smažit brambory. Krok 3: Brambory servírujeme tak, že na ně navrstvíme sýrovou směs a podáváme jako přílohu k masu.

TIP: Dipy jsou husté omáčky - rady a tipy

Zveřejněno 22. 8. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová kolečka s bryndzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWOm7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová kolečka s bryndzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWOm7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, brynza, smetana zakysaná, pažitka, olej

Přidat fotografie receptu