Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr na kmíně s cuketovým salátem

Kapr je klasická česká ryba, která má velmi kvalitní maso. Ochutíme ho jen jednoduše kmínem, abychom nepřebili jeho chuť. Ke kaprovi podáváme teplý salát z restované cukety, rajčat a mrkve.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava)

28. 8. 2024 18:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie796 kJ / 190 kcal
Bílkoviny5,44 g
Tuky1,42 g
Vláknina13,47 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy33,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Handour Handour

28. 8. 2024 19:57

Také dělám ryby s cuketovou přílohou. V létě je to výborná věc.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kapr, sůl, pepř mletý, kmín celý, olej, cuketa, mrkev, olej, koření na grilovanou zeleninu, česnek, rajče

TopRecepty.cz

Kapr na kmíně s cuketovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/680y7