Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatové čatní s jablky

Bohatou úrodu rajčat využijeme při přípravě lahodného čatní se sladko-pikantní chutí a vůní po skořici a hřebíčku. Čatní se skvěle hodí na topinky, k sýrům nebo ke grilovanému či pečenému masu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

30. 8. 2024 10:03

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 261 kJ / 1 019 kcal
Bílkoviny14,46 g
Tuky4,16 g
Vláknina39,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,00 g
Sacharidy215,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rajče, cibule, jablko, ocet, sůl, koření hřebíček, skořice mletá, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, česnek, cukr krupice

TopRecepty.cz

Rajčatové čatní s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRoKx