Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruškový džem s badyánem a skořicí

Hrušky jsou u nás velmi tradičním ovocem, které je velmi dobré čerstvé, ale zároveň z něj můžete zpracovat mnoho různých pochutin. Jednou z nich je také džem. Přidejte skořici, badyán a vychutnejte si kořeněnou chuť.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby nakládání

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby nakládání)

26. 8. 2024 12:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 388 kJ / 1 766 kcal
Bílkoviny4,17 g
Tuky2,50 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy416,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: hruška, cukr krupice, šťáva citronová, badyán, skořice celá

TopRecepty.cz

Hruškový džem s badyánem a skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRoVY