Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chapadla chobotnice na česneku a citrusech

Chapadla z chobotnice tradičně na našem jídelníčku nenajdeme, ale pokud máte rádi mořské plody, jistě vám alespoň u moře neuniknou. Chapadla stačí podusit, aby pustila šťávu a pak je zlehka orestovat. S citrusy budou osvěžující pochutinou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 35 min

40 min (5 min příprava + 35 min tepelná úprava)

27. 8. 2024 08:03

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 241 kJ / 536 kcal
Bílkoviny75,07 g
Tuky17,40 g
Vláknina4,03 g
Cholesterol 782 mg
Sodík 374 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy18,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chapadla jsou prodávána v balení podle normy po 460 g, což je přibližně 1 libra.

Tepelnou úpravou zůstane asi 1/3 celkové hmotnosti takže získáme 1 porci nebo 2 menší na ochutnání. Dušení by mělo trvat cca 30 minut na 500 g hmotnosti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: chobotnice, česnek, nať petrželová, pepř černý, citron, olej, pomeranče, citron

TopRecepty.cz

Chapadla chobotnice na česneku a citrusech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERP2K

Naposledy jste si prohlédli