Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Orientální kachna s dýní

Kousky pomalu pečené kachny skvěle ladí s pečenou dýní, která díky skořici krásně voní. Obojí podáváme zalité výraznou orientální zálivkou a posypané čerstvými bylinkami a sezamovými semínky.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 165 min

180 min (15 min příprava + 165 min tepelná úprava)

4. 9. 2024 10:00

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie705 kJ / 169 kcal
Bílkoviny1,02 g
Tuky5,38 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 891 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy28,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: dýně hokkaido, semínka koriandru, skořice, sůl, limetka, olej olivový, olej sezamový, omáčka sojová, cibulka jarní, cukr, koriandr čerstvý, máta čerstvá, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Orientální kachna s dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nk82K