Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panzanella s pečenými rajčaty

Panzanella je italský salát, ve kterém se skvěle doplňuje chuť křupavého chleba se zálivkou a zeleninovou šťávou. Chléb obojí nasákne a lehce se rozmočí. Zeleninu také opečeme, získáme tak intenzivnější chuť.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

5. 9. 2024 12:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 283 kJ / 785 kcal
Bílkoviny7,96 g
Tuky61,77 g
Vláknina16,10 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy43,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Do másla můžeme nasekat i čerstvý tymián a rozmarýn.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

5. 9. 2024 21:18

Pěkný salát <3

Handour Handour

5. 9. 2024 13:08

Určitě vyzkouším. Velmi se mě líbí.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rajče, cuketa, olej olivový, sůl, pepř mletý, okurka čerstvá, cibule červená, petrželka, ocet vinný, česnek, chléb, máslo, koření na bylinkové máslo

TopRecepty.cz

Panzanella s pečenými rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0R9mG