Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čočka s červenou řepou

Vařená čočka je v naší kuchyni velmi oblíbené a tradiční jídlo. Nakyselo, s okurkem vejcem nebo špekáčkem je stálicí. Vyzkoušejte ji však nezvykle dochutit červenou řepou. Ta dodá celému pokrmu barvu a chuť.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 8. 2024 10:43

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 492 kJ / 1 552 kcal
Bílkoviny99,88 g
Tuky23,42 g
Vláknina79,60 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy196,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáme naloženou červenou řepu, použijeme vařenou a čočku dochutíme octem a cukrem. Přílohu použije každý dle své chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: čočka, řepa červená, cibule, sádlo, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Čočka s červenou řepou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpklg