Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žemlovka s masem a špenátem

Tradiční jablečná žemlovka má své místo snad v každé kuchyni. Pokud jste však spíše na slaná jídla, neměli byste přehlédnout tuto slanou verzi žemlovky. Je s uzeným masem, na másle opečenými rohlíky, špenátem a sýrem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

3. 9. 2024 11:21

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 558 kJ / 2 045 kcal
Bílkoviny126,53 g
Tuky110,69 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 3,80 g
Sůl9,02 g
Sacharidy131,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: rohlík, maso uzené, špenát baby, vejce, mléko, smetana, máslo, sýr strouhaný, sýr mozzarella, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Žemlovka s masem a špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w9P0